Resources

Resources

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Resources2020-10-15T17:26:20+03:00

I have not failed. I have just found 10,000 things that do not work.

Egestas egestas aliquam sit odio cum nunc vitae lobortis. Sit sit tristique sollicitudin nunc id id nulla duis. Donec amet mauris, volutpat bibendum auctor consectetur. Bibendum aliquam integer faucibus aliquam blandit.

Donec tempor hac purus lacus libero, diam. Purus, pretium, viverra vitae, praesent fermentum, dictum augue. Faucibus molestie eget amet aliquet mi non fermentum hendrerit sed.

Отзиви

Zoya BonevaZoya Boneva
07:29 13 Jun 24
Казвам се Зоя Бонева. На 74 години съм. Когатопреди една година и тримесеца близките ми менамериха паднала в банята, ме настаниха вхоспис "Филаретова"-Варна; Боровец - Юг.Не можех да се движатизобщо. Изпитват многосилни болки в кръста, краката, ставите.С диагноза "бъбречна недистатъчнпст", три месеца бях на хемодиа-лиза три пъти седмично.Бях оставила всяка надежда и не смеех давярвам, че ще оздравее и живея. Но благодаре-ние на грижите на персонала на хосписа/ сестри, рехабилитатор,санитари/ се подобрих .Започнах да сядам, да сеизправям, да вървя спроходилка, а след това с канадски, да слизам и да се изкачват по стълбиРазхождам се на двора,играя шах, табла, карти спациенти на хосписа.В студените месеци на годината, когато не можеда се излиза на двора,бродирам гоблени, чета книги, слушам любимипесни от младините, гледам филми по интер-нет филмови канали.Поддържа се висока хигиена, храната е добра.Собственичката на хосписа Даниела Михайюова следи заперфектните грижи идоброто и любезно отношение на персона-ла към нас хората в напреднала възраст,неспособни да се грижатсами за себе си.ГОЛЯМОБЛАГОДАРЯ И ДЪЛБОКПОКЛОН мили хора от хоспис " Филаретова ".Това съм аз на фона наъгълчето на стаята в която живея, моя нов дом с моето ново семейство.
Искам да изразя специални благодарности на целия екипна хоспис,,Филаретова,,-Варна за специалните грижи към моята свекърва, и за комуникацията между двете страни !КОРЕКНИ,ЧЕСТНИ,ОТГОВОРНИ!Рядко се срещат такива хора като Вас! ПОКЛОН ПРЕД ТРУДЪТ ВИ!БЛАГОДАРИМ,ВИ!Свекърва ми Г-жа Севда Цонева[ -отГаброво]ни напусна .Светла и памет,но Вие бяхте съпричастни цели две години и половина и до последно с нас! Останете такива каквито сте!🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
В този хоспис обслужването е на високо ниво.Благодаря за положените грижи. Най-сърдечно ви препоръчвам!
Много приличен хоспис, браво!
Огромни благодарности към екипа от професионалисти, доктори, сестри и санитарки на хосписа за хуманното отношение към болните! Благодарности и към управителката, г-жа Михайлова за топлото отношение към пациентите и техните близки! Благодарим, че ви има!
Благодарности към екипът и човешкото и професионално отношение и грижи!Моята майчица, бе там 8м.Тези всеотдайни и можещи сестри лекари санитари,и помогнаха да остане на тази земя до днес..😥Останете и продължите да сте първо Човеци а после и професионалисти.!
DIDI HELLDIDI HELL
10:14 12 Jul 20
Искам да изкажа хиляди благодарности на целия персонал на хоспис „Filaretova”, за грижите и вниманието, което положиха в следболничното лечение на съпругата ми В.П. Обслужването беше високопрофесионално, а отношението на персонала, сестри, болногледачи, рехабилитатори много човешко и с голяма любов. Пожелавам на целия персонал много здраве и все така с много обич и всеотдайност да се грижат за пациентите си.Препоръчвам!!!
Anatoly PikhtinAnatoly Pikhtin
09:40 12 Jul 20
Много добро обслужване за храна и спане и грижовен персонал ! Препоръчвам !
Хоспис във Варна, който наистина е много добър! Много приветливи домакини. Обстановката е много приятна!
Radostina MarkovicRadostina Markovic
14:35 26 Aug 19
Много сме доволни от грижата за баща ми в хоспис Филаретова. В момента, в които го настанихме той беше изкъпан, избръснат и с отрязани нокти. Имаше постоянно медицинско наблюдение и санитарките се грижеха много за него. Препоръчвам!!!
Peter ShipkovPeter Shipkov
15:41 04 May 19
Много прията обстановка тихо и спокойно местенце
Метин НезатМетин Незат
12:49 24 Apr 19
мн хубав хоспис във Варна
Vinetu OceolVinetu Oceol
14:56 10 Mar 17
Вдигнаха дядо ми на крака след инсулт! Много съм доволен ?
Veselin ToshevVeselin Toshev
09:55 08 Mar 17
Професионално отношение към болните и перфектно обслужване от целия персонал.
Paolina KamenovaPaolina Kamenova
08:52 07 Mar 17
Много добро отношение към болните и перфектно обслужване от целия персонал
js_loader
Go to Top