Хоспис филаретова варна

Доверете се на опитните грижи

Доверете се на нашия опит.

Хоспис Филаретова вече 20 години полагаме медициски грижи и рехабилитация.

Основни приоритети в оказването на грижите

Осигуряването на физически комфорт и чистотаСъздаване на комфорт на духа и съзнанието на пациентите, техните близки и приятели. Първият “Хоспис Филаретова” е основан през 9-ти Юни 2001 година в град София. Това е първия лицензиран хоспис в България по закона за лечебните заведения.

Хосписът осигурява и уреди за активна рехабилитация след инсулт – инвалидни и санитарни колички, проходилки, антидекубитални дюшеци, кислороден апарат, аспиратор и всичко необходимо за грижи за пациенти с тежки заболявания.

Хоспис или  Социален дом?

 

Хосписът е специализирано медицинско заведение, което се грижи за пациенти с неизлечими заболявания. За разлика от старческите домове хосписите предоставят палиативни грижи за облекчаване на симптомите на пациентите и подобряване на качеството им на живот. Тези заведения са лицензирани и се контролират от Министерството на здравеопазването, за да се гарантира, че пациентите получават най-добрите възможни грижи. Поради това е важно да се търсят хосписни услуги, когато е необходимо, вместо да се избират по-евтини алтернативи като домове за настаняване. В крайна сметка най-важното е да гарантираме, че нашите близки ще получат грижите, от които се нуждаят и които заслужават през последните си дни.

Искам да изразя специални благодарности на целия екипна хоспис,,Филаретова,,-Варна за специалните грижи към моята свекърва, и за комуникацията между двете страни !КОРЕКНИ,ЧЕСТНИ,ОТГОВОРНИ!Рядко се срещат такива хора като Вас! ПОКЛОН ПРЕД ТРУДЪТ ВИ!БЛАГОДАРИМ,ВИ!Свекърва ми Г-жа Севда Цонева[ -отГаброво]ни напусна .Светла и памет,но Вие бяхте съпричастни цели две години и половина и до последно с нас! Останете такива каквито сте!🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
В този хоспис обслужването е на високо ниво.Благодаря за положените грижи. Най-сърдечно ви препоръчвам!
Много приличен хоспис, браво!
Огромни благодарности към екипа от професионалисти, доктори, сестри и санитарки на хосписа за хуманното отношение към болните! Благодарности и към управителката, г-жа Михайлова за топлото отношение към пациентите и техните близки! Благодарим, че ви има!
Благодарности към екипът и човешкото и професионално отношение и грижи!Моята майчица, бе там 8м.Тези всеотдайни и можещи сестри лекари санитари,и помогнаха да остане на тази земя до днес..😥Останете и продължите да сте първо Човеци а после и професионалисти.!
DIDI HELLDIDI HELL
10:14 12 Jul 20
Искам да изкажа хиляди благодарности на целия персонал на хоспис „Filaretova”, за грижите и вниманието, което положиха в следболничното лечение на съпругата ми В.П. Обслужването беше високопрофесионално, а отношението на персонала, сестри, болногледачи, рехабилитатори много човешко и с голяма любов. Пожелавам на целия персонал много здраве и все така с много обич и всеотдайност да се грижат за пациентите си.Препоръчвам!!!
Anatoly PikhtinAnatoly Pikhtin
09:40 12 Jul 20
Много добро обслужване за храна и спане и грижовен персонал ! Препоръчвам !
Хоспис във Варна, който наистина е много добър! Много приветливи домакини. Обстановката е много приятна!
Radostina MarkovicRadostina Markovic
14:35 26 Aug 19
Много сме доволни от грижата за баща ми в хоспис Филаретова. В момента, в които го настанихме той беше изкъпан, избръснат и с отрязани нокти. Имаше постоянно медицинско наблюдение и санитарките се грижеха много за него. Препоръчвам!!!
Peter ShipkovPeter Shipkov
15:41 04 May 19
Много прията обстановка тихо и спокойно местенце
Метин НезатМетин Незат
12:49 24 Apr 19
мн хубав хоспис във Варна
Vinetu OceolVinetu Oceol
14:56 10 Mar 17
Вдигнаха дядо ми на крака след инсулт! Много съм доволен ?
Veselin ToshevVeselin Toshev
09:55 08 Mar 17
Професионално отношение към болните и перфектно обслужване от целия персонал.
Paolina KamenovaPaolina Kamenova
08:52 07 Mar 17
Много добро отношение към болните и перфектно обслужване от целия персонал
js_loader