About

title

About

Хоспис Филаретова е първият

Хоспис Филаретова е първият хоспис в България, регистриран като самостоятелна единица със стационар. Първия стационар на хосписа е открит на 09.06.2001 г. в гр. София. Новатори в областта на хосписните грижи. Новатори и в изработването на стандарти за палиативни грижи. С богат опит в грижите за болни с тежки хронични и инвалидизиращи заболявания, както и болни в терминално състояние.

За повече от 20 години от основаването му до днес, хосписа натрупа богат опит и рутина в оказването на грижи за болни с хронични и тежки инвалидизиращи заболявания, както и за пациенти в терминални състояния.
Водени от желанието си да помагаме и да се грижим, днес десет години по-късно Хоспис Филаретова отвори врати и в гр.Варна

AVADA PSYCHOLOGY & MENTAL HEALTH

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Children are not things to be molded but are people to be unfolded.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla porttitor accumsan tincidunt.

Psychology & mental health

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem quisque velit nisi.

Stress Management

Velit tempor, aliquam vel mauris duis rhoncus maecenas.

Schedule appointment

Velit tempor, aliquam vel mauris duis rhoncus.

Лекарски прегледи на пациенти в Хоспис Филаретова Варна

Нашата

мисия е да помагаме

. В хоспис Филарет сме посветени на предоставянето на състрадателна грижа за хората, които страдат от болести. Нашата мисия е да им помогнем да облекчат физическата и психическата си болка, да се справят със симптомите си и да им осигурим обгрижваща среда, която да им позволи да живеят пълноценно въпреки състоянието си.

Стремим се да създадем гостоприемна и подкрепяща общност, която дава възможност на пациентите да посрещнат предизвикателствата си с кураж и достойнство. Нашата цел е да направим положителна промяна в живота на нашите пациенти и техните семейства, като предлагаме изключителна грижа, съобразена с техните уникални нужди и обстоятелства.